10 noiembrie 2022, 11:00 Realitatea moldovenească views 1214
Guvernul va aloca antreprenorilor compensații. Ce sumă
10 noiembrie 2022, 11:00 Realitatea moldovenească views 1214

Guvernul va aloca antreprenorilor compensații. Ce sumă

Guvernul va aloca antreprenorilor compensații pentru dobînzile creditelor bancare și nebancare. În acest sens, Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului va utiliza și administra mijloace financiare în valoare de 200 milioane lei.

Măsurile sînt necesare în contextul atenuării șocurilor de majorare a dobînzilor la creditele contractate de întreprinderile mici și mijlocii.

Compensațiile vor fi acordate începînd cu luna noiembrie 2022 și pînă în martie 2023, pentru perioadele de calcul august-decembrie, iar acestea nu vor depăși suma cumulativă de 300 mii per agent economic.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

antreprenoriat , compensatii , guvern

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
575 locuitori

Crihana este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sirota, Crihana și Cucuruzenii de Sus. Localitatea se află la distanța de 25 km de oraşul Orhei şi la 67 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 575 de oameni. Satul Crihana a fost menționat documentar în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.