04 august 2022, 11:30 Realitatea moldovenească views 2222
Atenție, fraudă online! Infractorii folosesc numele Moldovagaz
Foto: pixabay.com
04 august 2022, 11:30 Realitatea moldovenească views 2222

Atenție, fraudă online! Infractorii folosesc numele Moldovagaz

Atenție, fraudă pe online cu folosirea numelui companiei „Moldovagaz”. Instituția anunță printr-un comunicat de presă că nu are nicio tangență cu pretinsul program microinvestițional de stat și posibilitatea obținerii unui venit la distanță, care este promovat în rețelele de socializare din numele întreprinderii și al Guvernului Republicii Moldova, transmite realitatea.md.

”Aceste mesaje nu sînt altceva decît un act de fraudă și escrocherie, despre care au fost notificate forțelor de ordine. SA „Moldovagaz” îndeamnă persoanele fizice și antreprenorii să ignore mesajele menționate mai sus și în niciun caz să nu transfere mijloacele financiare către aceste platforme”, se arată în mesajul companiei.

Amintim că anterior și președintele Moldovagaz, Vadim Ceban, a anunțat despre aceste ilegalități.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

fraudă online , Moldovagaz

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1930
Populația:
219 locuitori

Cociulia Nouă este un sat din cadrul comunei Băiuş, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Leova și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 219 oameni. Satul Cociulia Nouă a fost înființat în anul 1930.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.