24 mai 2022, 12:45 Realitatea moldovenească views 1103
PSRM a anunțat proteste în masă
Foto: facebook.com/socialistii.moldova
24 mai 2022, 12:45 Realitatea moldovenească views 1103

PSRM a anunțat proteste în masă

Partidul Socialiștilor din Moldova a anunțat proteste în masă începînd de marți, 24 mai, ora 13.00, informează Noi.md.

Despre acest lucru au anunțat reprezentanții PSRM pe rețelele lor de socializare, menționînd că socialiștii se vor aduna în fața Parlamentului și invitînd pe toți doritorii să participe la acțiunile lor de protest.

Anterior, secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, vicepreședintele Parlamentului Vlad Batrîncea, comentînd perchezițiile efectuate de organele de drept la locul de reședință și de muncă al lui Igor Dodon, a declarat că acuzațiile exagerate la adresa fostului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, nu au nici o legătură cu democrația și sînt o altă încercare de a suprima opoziția, iar într-o astfel de situație, Partidul Socialiștilor nu-i rămîne altceva, decît să îndemne populația să fie gata să iasă în stradă și să protesteze împotriva autorităților.

"Ne vom apăra colegul, ex-președintele Igor Dodon, vom apăra democrația în Moldova", a dat asigurări Vlad Batrîncea.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

PSRM , protest

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
165 locuitori

Vladimirovca este un sat din comuna Popencu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 102 km de Chișinău. Populaţia satului Vladimirovca alcătuia 165 de locuitori în anul 2012. Satul Vladimirovca a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.