29 aprilie 2022, 11:30 Realitatea moldovenească views 2623
Ostalep, despre provocările din Transnistria:
Foto: brw.md
29 aprilie 2022, 11:30 Realitatea moldovenească views 2623

Ostalep, despre provocările din Transnistria:"Nu vor reuși să învrăjbească oamenii"

Autorii provocărilor din Transnistria nu vor reuși să învrăjbească oamenii, iar acest lucru va complica încercările ulterioare de destabilizare în regiune.

Această opinie a fost exprimată de către directorul Institutului pentru Studii Diplomatice, Politice și de Securitate, fostul ministru adjunct al Afacerilor Externe Valerii Ostalep, comentînd ultimele evenimente din regiune, transmite Noi.md.

"În pofida unor declarații ridicole ale oficialilor de la Chișinău, cu siguranță autorii provocărilor din Transnistria au înțeles că nu vor reuși să învrăjbească oamenii. Și această concluzie va complica foarte mult încercările ulterioare de destabilizare. Numărul de falsuri destul de stupide pe această temă dovedește teza că inițiatorii nu sînt locali, iar acești provocatori deja puține lucruri pot face din arsenalul provocărilor tradiționale", a scris el pe canalul său Telegram.

 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769-1774
Populația:
1342 locuitori

Jura este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Jura este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Rîbnița și la 78 km de Chișinău. Populaţia satului Jura alcătuia 1342 de oameni în anul 2011. Satul Jura a fost menționat documentar între anii 1769-1774.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.