15 februarie 2013, 09:42 Realitatea moldovenească views 10449
15 februarie 2013, 09:42 Realitatea moldovenească views 10449

Important! Guvernul R.Moldova asaltat de ofițerii CNA

La această oră şi la Guvern au loc percheziţii. Potrivit purtătorului de cuvînt al CNA, Angela Starinschi, acţiunile au loc în cadrul acelor dosare penale pornite pe comiterea mai multor abuzuri şi acte de corupere de către înalţi funcţionari de stat, relatează publika.md.  

"Procurorii anticorupţie ajută reprezentanţii Procuraturii Generale să facă aceste descinderi. CNA, împreună cu procurori anticorupţie, efectuează 14 percheziţii", a precizat Angela Starinschi.

Publika.md menţionează că reprezentanţii Procuraturii Generale şi ai Centrului Naţional Anticorupţie efectuează astăzi un şir de percheziţii la Inspectoratul Fiscal Principal de Stat.

Cuvinte cheie:

politica , guvern

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
281 locuitori

Novovladimirovca este un sat din cadrul comunei Bîcioc din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Grigoriopol și la 68 km de Chișinău. Populaţia satului Novovladimirovca alcătuia 281 oameni în anul 2000. Satul Novovladimirovca a fost înființat în anul 1928.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.