14 februarie 2013, 12:43 Realitatea moldovenească views 6262
14 februarie 2013, 12:43 Realitatea moldovenească views 6262

Legislativul se va întruni mîine în prima şedinţa din sesiunea primăvară-vară

Legislativul Republicii Moldova se va întruni mîine în prima şedinţa din sesiunea primăvară-vară. Anunţul a fost făcut astăzi de speakerul Marian Lupu la finele şedinţei Biroului Permanent al Parlamentului, informează MOLDPRES.

Potrivit lui Lupu, ordinea de zi aprobată pentru următoarele şedinţe plenare este axată pe subiecte de ordin social şi economic. De asemenea în proiectul ordinii de zi este inclus şi raportul comsiei de anchetă în cazul de la Pădurea Domnească.

Lupu s-a arătat nemulţumit că nu a fost susţinută de colegi propunerea de a crea o comisie care să examineze situaţia de la Banca de Economii şi s-a arătat îngrijorat de decizia PLDM de a renegocia Acordul de constituire al AIE.

Cuvinte cheie:

lege , Marian Lupu , parlament

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1561
Populația:
5438 locuitori

Rădoaia este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Rădoaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la 10 km de orașul Sîngerei și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5438 de oameni. Prima atestare istorică a satului Rădoaia datează din anul 1561.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.