11 februarie 2013, 16:07 Realitatea moldovenească views 5629
11 februarie 2013, 16:07 Realitatea moldovenească views 5629

Filat: Painea sociala NU se va scumpi

Painea sociala NU se va scumpi. Anuntul a fost facut de catre premierul Vlad Filat care a vizitat astăzi Combinatul de panificație „Franzeluța”, relatează tv7.md.
 
Vlad Filat a participat la o expoziție, unde au fost prezentate toate produsele fabricate de întreprinderea „Franzeluța”.

Solicitat de jurnaliști, Prim-ministrul a spus că vizita a fost efectuată la invitația directorului Combinatului Victor Cojocaru, dar și a ministrului Agriculturii şi Industriei Alimentare, Vasile Bumacov.

„La painea socială „Chișinău”, „Codru”, prețul este constant -1,50 lei. Mai mult la 12.12.2012 am redus prețurile cu 12% la 12 produse”, a explicat Victor COJOCARU.

Combinatul de Panificație „Franzeluța” produce zilnic peste 30 de sortimente de pîine, media zilnică constituind 150-155 tone de paine.

Cuvinte cheie:

Vlad Filat , preţ , economie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Municipiu
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
23327 locuitori
Logo

Municipiul Comrat este capitala unităţii teritoriale autonome Găgăuzia din Republica Moldova. Amplasat în partea de sud a republicii, în valea rîului Ialpugul-Mare, municipiul Comrat este situat la o distanţă de 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia municipiului constituie 23327 locuitori. Data primei atestări documentare a oraşului Comrat este incertă. Localitatea a apărut la hotarul secolelor XVIII şi XIX, iar în 1819 autorităţile ruse colonizau  satul cu bulgari şi alte naţionalităţi venite de peste Dunăre.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.