20 decembrie 2012, 15:53 Realitatea moldovenească views 3595
20 decembrie 2012, 15:53 Realitatea moldovenească views 3595

37 de şcoli rămîn închise din cauza drumurilor blocate

Drumurile înzăpezite au ţinut acasă azi, 20 decembrie, peste o mie de elevi din 63 de localităţi ale republicii. Potrivit reprezentanţilor Ministerului Educaţiei nu a fost efectuată transportarea elevilor la 37 instituții din nouă raioane precum: Fălești, Sîngerei, Drochia, Soroca, Glodeni, Cahul, Cantemir, Leova, Edineț.

Prognozele meteorologilor nu sunt îmbucurătoare. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în următoarele zile în Moldova se vor menţine temperaturile scăzute. Pe întreg teritoriul republicii va ninge, iar pe drumuri se va menţine gheţuşul.
 
Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

zapada , meteo , scoala , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1655
Populația:
4119 locuitori

Logăneşti este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Logăneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Hîncești și la 48 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4119 oameni. Satul Logănești a fost menționat documentar în anul 1655.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.