11 decembrie 2012, 11:53 Realitatea moldovenească views 6894
11 decembrie 2012, 11:53 Realitatea moldovenească views 6894

Elevii moldoveni au venit cu medalii de la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru Juniori

Elevii din Republica Moldova s-au întors acasă cu o medalie de argint şi două de bronz, de la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru Juniori, desfăşurată în perioada 01–10 decembrie 2012, în capitala iraniană Teheran, relatează edu.md.

Gleb Vizitiv, elev al clasei a IX-a la Liceul Teoretic „Orizont” din Durleşti, a obţinut medalia de argint, iar Alexandru Cotos, elev în clasa a X-a la Liceul Teoretic „Prometeu Prim” din Chișinău, şi Vladlena Horneț, elevă în clasa a IX-a la Liceul Teoretic „Orizont” din Capitală, s-au ales cu medalii de bronz.

Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru Juniori a ajuns la a IX-a ediţie, în acest an. La competiţie au participat 161 elevi din 33 de ţări.

Cuvinte cheie:

studii , copii , medalie , olimpiada

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
323 locuitori

Suhat este un sat din cadrul comunei Baimaclia, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Cantemir și la 156 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 323 de oameni. Satul Suhat a fost înființat în anul 1955.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.