02 octombrie 2020, 15:30 Realitatea moldovenească views 3734
”Grupul celor cinci” a vrut să zdruncine comunitatea mondială, dar a făcut o gafă
02 octombrie 2020, 15:30 Realitatea moldovenească views 3734

”Grupul celor cinci” a vrut să zdruncine comunitatea mondială, dar a făcut o gafă

Articolul cu acest titlu a fost publicat pe site-ul "Междуречье – terriториядоверия"(proiectul de autorul al celebrului publicist și jurnalist moldovean Serghei Tkaci).

În articol se vorbește despre faptul că decizia CEC din 26 septembrie a creat avantaje pentru partidele proeuropene, nu și pentru susținătorii prieteniei cu Rusia

După ce CEC a organizat dezbateri publice privind deschiderea secțiilor de vot pentru alegerea președintelui Moldovei și a luat decizia finală privind numărul acestora, "grupul celor cinci" - autorii scrisorii către comunitatea mondială despre "falsificarea alegerilor de către Dodon și PSRM" s-a pomenit într-o situație prostească, consideră autorul. Oricine poate ridica datele pentru a le compara și a se convinge, că de avantaje se bucură candidații-proeuropeni, deoarece pentru electoratul lor au fost create condiții mai bune – mai multe secții de votare.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Secții de votare , CEC

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
1078 locuitori

Egoreni este un sat şi comună din raionul Soroca. Egoreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 6 km de orașul Soroca și la 166 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1078 de oameni. Satul Egoreni a fost menționat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.