02 iunie 2020, 17:00 Realitatea moldovenească views 4907
Un grup de părinți au depus la Guvern petiția prin care cer redeschiderea grădinițelor
02 iunie 2020, 17:00 Realitatea moldovenească views 4907

Un grup de părinți au depus la Guvern petiția prin care cer redeschiderea grădinițelor

Marți, 2 iunie, un grup de părinți a mers la sediul Executivului pentru a depune o petiție prin care solicită o soluție de la autorități, în condițiile în care maturii merg la muncă, iar grădinițele încă nu sînt deschise.

Părinții menționează că circa 150.000 de copii sînt „închiși în casă” și nu beneficiază de grija necesară, transmite zdg.md.

Petiția online „Părinții la muncă, copiii la grădiniță” a fost semnată de peste 2.600 de persoane. Aceasta este adresată președintelui Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică, Ion Chicu, ministeri Sanătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, ministrului Educației, Culturii și Cercetării, Igor Șarov, și Avocatului Copilului, Maia Bănărescu.

Sursa: zdg.md

Cuvinte cheie:

parinti , petiție , grădiniţa

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
993 locuitori

Ciolacu Vechi este un sat din cadrul comunei Ciolacu Nou, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Fălești și la 103 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 993 de oameni. Satul Ciolacu Vechi a fost menționat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.