26 mai 2020, 12:30 Realitatea moldovenească views 3301
Criza guvernamentală se amînă. Întreaga vină o poartă coronavirusul
26 mai 2020, 12:30 Realitatea moldovenească views 3301

Criza guvernamentală se amînă. Întreaga vină o poartă coronavirusul

Planurile opoziţiei parlamentare au fost date peste cap de un factor neaşteptat – infecţia cu coronavirus. Deputatul PD, Eugeniu Nichiforciuc a fost testat pozitiv la COVID-19

Vineri, 22 mai, aleşii poporului au fost trimişi în autoizolare. Deputaţii se vor afla în carantină pînă ce testele la coronavirus vor ieşi negative. De altfel, din cele declarate la un poost TV de preşedintele Igor Dodon, din cauza infectatului Nichiforciuc, în următoarele două săptămîni şedinţele parlamentului, cel mai probabil, nu vor avea loc. Între timp, se zvonea că în săptmîna curentă opoziţia intenţiona să demită guvernul Chicu.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

criza , coronavirus , deputat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1791
Populația:
6861 locuitori

Chirsova este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Chirsova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de municipiul Comrat și la 111 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 6861 de oameni. Satul Chirsova a fost menționat documentar în anul 1791.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.