18 mai 2020, 14:00 Realitatea moldovenească views 3843
Stoianoglo: „Dosarul lui Platon a fost falsificat în totalitate”
18 mai 2020, 14:00 Realitatea moldovenească views 3843

Stoianoglo: „Dosarul lui Platon a fost falsificat în totalitate”

Dosarul în privința lui Veaceslav Platon a fost falsificat în totalitate. Este declarația procurorului general, Alexand r Stoianoglo și a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit lui, Platon a fost condamnat ilegal, acuzarea fiind bazată pe „apreciere intenționată denaturată și interpretarea eronată a faptelor, care rezultau din acuzațiile lui Șor."

„Platon a fost absolut ilegal condamnat și ilegal își ispășește pedeapsa. Procuratura va iniția procedura de revizuirea sentinței acestuia și va insista pe revizuirea echitabilă a cauzei. Vom cere instanței de judecată să examineze dosarul în regim transparent", a adăugat Stoianoglo.

Veaceslav Platon a fost extrădat în Republica Moldova la 29 august 2016, unde a fost condamnat la 25 de ani de închisoare în două cazuri de escrocherie în proporții deosebit de mari.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Veaceslav Platon , procuror

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1967
Populația:
704 locuitori

Piatra Albă este un sat din cadrul comunei Mileştii Mici, raionul Ialoveni. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Ialoveni și la 19 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 704 oameni. Satul Piatra Albă a fost înființat în anul 1967.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.