04 mai 2020, 12:00 Realitatea moldovenească views 3530
De astăzi începe achitarea pensiilor și salariilor
04 mai 2020, 12:00 Realitatea moldovenească views 3530

De astăzi începe achitarea pensiilor și salariilor

Premierul Ion Chicu a declarat că, din această săptămînă, începe achitarea pensiilor și salariilor pentru toți bugetarii. Șeful Guvernului a anunțat, după ședința de la Președinție cu șeful statului și președintele Parlamentului, că banii deja au fost transferați pe conturile instituțiilor.

"Ministerul Finanțelor și Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale au asigurat resursele financiare necesare pentru achitarea pensiilor și salariilor. De astăzi începe și achitarea acestor plăți", a spus Chicu.

Premierul a precizat că și în această lună pensionarii vor primi pensia acasă. Angajații de la Poșta Moldovei vor asigura distribuirea pensiilor pentru persoanele în etate, deoarece riscul contaminării cu coronavirus încă există.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

salarii , pensie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1812
Populația:
506 locuitori

Moara Domnească este un sat din cadrul comunei Viişoara, raionul Glodeni. Localitatea Moara Domnească se afla la distanța de 17 km de orașul Glodeni și la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 506 oameni. Satul Moara Domnească este atestat în 1812.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.