08 aprilie 2020, 15:00 Realitatea moldovenească views 3318
Ce se știe despre angajatul Parlamentului, infectat cu COVID-19
08 aprilie 2020, 15:00 Realitatea moldovenească views 3318

Ce se știe despre angajatul Parlamentului, infectat cu COVID-19

Persoana confirmată cu COVID-19 în Parlament nu este deputat, ci un agajat tehnic, care nu a mai fost la serviciu mai mult de două săptămîni, transmite abcnws.md.

Precizarea vine din partea secretarului general al Parlamentului, Adrian Albu, făcută pentru Telegraph.md.

„Persoana, angajat al Parlamentului, a fost depistată pozitiv COVID-19 recent, fapt despre care am fost anunțați în data de 6 aprilie, după ședința de săptămîna trecută a Legislativului. Mai mult, persoana dată nu a mai fost la serviciu în clădirea Parlamentului din data de 25 martie. Este singurul caz confirmat de coronavirus la o persoană angajată a secretariatului instituției legislative", ne-a comunicat Adrian Albu, secretarul general al Parlamentului.

Sursa: abcnws.md

Cuvinte cheie:

parlament , coronavirus

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1850
Populația:
28360 locuitori

Soroca este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Soroca. Amplasat  în nord-estul republicii, pe malul drept al Nistrului, oraşul Soroca este situat la 160 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 28362 locuitori. Prima atestare documentară a Sorocii datează din 1499, data încheierii tratatului de pace moldo-polon, la care a fost prezent şi “Coste Posadnic, pîrcălab de Soroca”.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.