23 iulie 2019, 15:40 Realitatea moldovenească views 2898
Declarație: Nu vor exista probleme cu plata salariilor și a pensiilor
23 iulie 2019, 15:40 Realitatea moldovenească views 2898

Declarație: Nu vor exista probleme cu plata salariilor și a pensiilor

Nu vor exista probleme cu achitarea salariilor și a pensiilor în Moldova, mai mult decît atît, pentru anumite categorii de cetățeni, salariile vor fi majorate.

Despre acest lucru a declarat președintele Comisiei parlamentare de control al finanțelor publice, Vladimir Golovatiuc, în cadrul emisiunii "Mecanismul de acțiune" cu Elena Levițkaia-Pahomova pe canalul NTV-Moldova, transmite Noi.md.

"Ne-am întîlnit cu guvernul, în frunte cu premierul Maia Sandu și membrii Cabinetului său de miniștri. La întîlnire au fost prezenți: președintele Igor Dodon, conducerea parlamentului și fracțiunea Partidului Socialiștilor și am fost asigurați că nu vor exista probleme cu achitarea în timp util a salariilor și pensiilor și, prin urmare, cetățenii pot dormi în liniște", a declarat Vladimir Golovatiuc.

El a menționat că în curînd guvernul va veni cu o modificare a bugetului și, în principiu, este deja clar ce ajustări și cum vor fi făcute. "Dar nu va exista probleme cu plata salariilor și a pensiilor. Mai mult decît atît, pentru anumite categorii de cetățeni, salariile chiar vor fi majorate. Este vorba despre cei care nu au primit majorări salariale în trecut", a declarat președintele Comisiei parlamentare de control al finanțelor publice.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

salarii , pensie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1902
Populația:
5108 locuitori

Iargara este un oraş în raionul Leova, Republica Moldova. Amplasat în sud-vestul republicii, pe malul râului Tigheci, oraşul Iargara este situat la o distanţă de 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 5108 locuitori. Localitatea Iargara a fost întemeiată în anul 1902, odată cu înfiinţarea staţiei de cale ferată pe traseul Basarabeasca-Prut.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.