16 iulie 2019, 14:21 Realitatea moldovenească views 3435
Usatîi: Plahotniuc avea doi șamani care decideau sorțile altor oameni
16 iulie 2019, 14:21 Realitatea moldovenească views 3435

Usatîi: Plahotniuc avea doi șamani care decideau sorțile altor oameni

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat aseară, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari" de la TV8 că fostul președinte al PDM, Vlad Plahotniuc, ar fi fost sfătuit de șamani, în deciziile pe care le lua.

„Avea o femeie și un bărbat șamani, eu așa le spun. Ei erau un fel de astrologi, psihologi care participau la fiecare ședință comună cu Botnari, Iaralov și mulții alții. Ei stăteau în colț și notau cine e mai sincer și cine minte. La urmă, rămîneau doar cu Plahotniuc și îi prezentau observațiile lor despre fiecare idee spusă de subalternii lui Plahotniuc. Iaralov spune adevăr 99%, Botnari doar 60%. După care Plahotniuc îi aduna pe toți subalternii lui și striga la ei.

Cînd îi aduceau lui Plahotniuc înregistrări audio, primul el asculta, apoi ăștia. Ei erau oamenii care decideau sorțile altor oameni. Asta nu e glumă", a spus Renato Usatîi.

Potrivit literaturii, șamanii sînt persoane care contactează cu lumea spiritelor în timp ce se află într-o stare de conștiință modificată. La rîndul său, șamanismul presupune tradiții, credințe și practici care se ocupă cu comunicarea cu entități și lumea spiritelor.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Renato Usatii , Vlad Plahotniuc

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1723
Populația:
1461 locuitori

Baroncea este un sat şi comună din raionul Drochia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Baroncea Nouă și Baroncea. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Drochia și la 177 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1461 de oameni. Satul Baroncea a fost menționat documentar în anul 1723.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.