16 iulie 2019, 12:45 Realitatea moldovenească views 3684
Filat, despre întîlnirea cu Plahotniuc la sediul CNA
16 iulie 2019, 12:45 Realitatea moldovenească views 3684

Filat, despre întîlnirea cu Plahotniuc la sediul CNA

Ex-președintele PLDM, Vlad Filat, a declarat că a avut doar o singură vizită cu fostul lider democrat, Vlad Plahotniuc, de cînd a fost încătușat.

Întrevederea dintre cei doi a avut loc la data de 19 decembrie 2015 la sediul Centrului Național Anticorupție (CNA).

Filat despre Plahotniuc premier: întunericul trebuia scos la lumină

„Am avut o singură întîlnire cu el din momentul arestării mele. S-a întîmplat pe data de 19 decembrie 2015, pe la ora 16:00 m-au anunțat că o să mă transfere la CNA. Am ajuns la CNA, mi-au fost scoase șireturile. Umilința a fost cu vîrf și îndesat. El a avut grijă să se întîmple acest lucru tot timpul. După ora 23:00 a venit un ofițer și mi-a zis să-l urmez. Am urcat la etajul 4, am intrat într-un birou, unde era procurorul interimar anticorupție Popenco. Ne-am salutat, m-a invitat să iau loc. Cred că nici nu am vorbit și mi-a zis că urmează să vină cineva. După o perioadă scurtă de timp a venit Plahotniuc cu Costea Botnari, evident. Dînsul a arătat cu gestul ca să rămînem singuri. Nu o să vă povestesc ce gînduri mi-a venit atunci prin cap cînd am rămas într-un birou cu Plahotniuc. Eram fără șireturi. Am avut o discuție nici scurtă, nici una lungă. El m-a întrebat dacă eu am solicitat întrevederea, eu i-am zis că nu. L-am întrebat de ce a făcut ceea ce a făcut, iar răspunsul lui a fost unul foarte sec. Și el mi-a zis că dacă nu o făcea el, o făceam eu", a declarat Vlad Filat în cadrul unui interviu la emisiunea „Cutia Neagră" de la TV8.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Vlad Filat , Vlad Plahotniuc

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1570
Populația:
897 locuitori

Briceni este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Briceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Dondușeni și 219 la km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 897 de oameni. Satul Briceni a fost menționat documentar în anul 1570.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.