02 septembrie 2012, 10:20 Realitatea moldovenească views 5640
02 septembrie 2012, 10:20 Realitatea moldovenească views 5640

Militarii Armatei Naţionale au fost decorați cu distincţii de stat

Peste 30 de ofiţeri şi subofiţeri au primit distincţii militare în cadrul unei ceremonii oficiale dedicate aniversării a XXI-a de la crearea Armatei Naţionale. Distincţiile au fost oferite pentru îndeplinirea ireproşabilă a datoriei de serviciu, contribuţie la asigurarea unui înalt grad de pregătire a unităţilor şi subunităţilor şi pentru înalt professionalism, relatează trm.md.

Militarii au fost decoraţi cu medaliile “În Slujba Patriei”, gradul I, II şi III, “Pentru merite deosebite în serviciul militar”, “Pentru serviciu impecabil”, precum şi cu insigna ”Militar eminent”.

Totodată, în cadrul unui concert festiv consacrat aniversării a XXI-a de la fondarea Armatei Naţionale, un grup de militari a primit Diploma Guvernului R. Moldova pentru performanţă în activitate. 

Cuvinte cheie:

medalie , armata , distinctie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
0 locuitori

Armanca este o localitate dispărută din raionul Rîșcani. Aflată anterior în componența satului Vasileuți, amplasată la o distanță de 7 km de orașul Rîșcani și la 176 km de Chișinău. Satul a fost întemeiat la mijlocul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.