25 iunie 2019, 17:30 Realitatea moldovenească views 2964
Participă la workshopul ”Laboratorul parfumeric cu Natalia Gordienco”
25 iunie 2019, 17:30 Realitatea moldovenească views 2964

Participă la workshopul ”Laboratorul parfumeric cu Natalia Gordienco”

La 29 iunie, compania "Viorica-Cosmetic", își invită clienții să participe la workshopul "Laborator parfumeric cu Natalia Gordienco", scrie Noi.md.

Acesta va avea loc la Muzeul frumuseții "Viorica-Cosmetic" de pe strada Mesager 1 și va începe la ora 11:00.

Doritorii de a participa la un eveniment unic, în cadrul căuia vor avea posibilitatea să își creieze propria aromă de parfum, sînt îndemnați să sune la 061091915 pentru a afla mai multe detalii sau a face rezervări.

Fabrica "Viorica-Cosmetic" a fost fondată în anul 1989 și pînă în prezent se poziționează ca cel mai mare producător de produse cosmetice și de parfumerie din Republica Moldova. În producerea acestora, "Viorica-Cosmetic" valorifică darurile naturii: plante unice care cresc în zonele ecologic pure ale Moldovei, dar și plante din întreaga lume, recunoscute în industria internațională a frumuseții pentru efectele curative și de îngrijire a pielii și a părului.

Calitatea ireproșabilă a produselor este expresia respectului față de consumatori, reprezentînd politica fundamentală a companiei.

Sursa: noi.md  

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1894
Populația:
948 locuitori

Cneazevca este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cîzlar, Cneazevca și Stoianovca. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Leova și la 76 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 948 locuitori. Satul Cneazevca a fost menționat documentar în anul 1894.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.