31 mai 2019, 15:45 Realitatea moldovenească views 21362
Plahontiuc a apărut în spațiul public (Foto)
31 mai 2019, 15:45 Realitatea moldovenească views 21362

Plahontiuc a apărut în spațiul public (Foto)

Andrian Candu, președintele Parlamentului Republicii Moldova, a publicat o poză pe pagina sa de Facebook de la ședința biroului politic al Partidului Democrat. În selfie-ul publicat de Candu, apare Pavel Filip și Vlad Plahotniuc.

În poza publicată de speakerul Parlamentului, se vede că Plahotniuc este plin de viață și cu zâmbetul pe buze, gata de briefing.

Ulterior, liderul PDM a făcut declarații și în cadrul unei conferințe de presă, după ședința Biroului permanent al PDM.

Aceasta este prima apariție în public a lui Vlad Plahotniuc, după 8 săptămîni în care a lipsit. „În ședința Biroului Politic de astăzi a PDM. Discuții despre prezent și viitor. Urmează mai multe...", a scris Andrian Candu pe Facebook. În poza publicată de speakerul Parlamentului se vede că Plahotniuc este plin de viață și cu zîmbetul pe buze, gata de briefing.

Amintim că ieri, în presă a apărut știrea că PDM pregătește manifestații de amploare în Piața Marii Adunări Naționale, unde sînt așteptate peste 50 de mii de persoane. Informațiile publicate pe site-ul Primăriei arată că PDM a programat mai multe manifestații în perioada 5-9 iunie.

Sursa: telegraph.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1869
Populația:
6204 locuitori

Stăuceni este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Goianul Nou și Stăuceni. Localitatea se află la distanța de 6 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 6204 de oameni. Satul Stăuceni a fost menționat documentar în anul 1869.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.