09 octombrie 2017, 15:00 Realitatea moldovenească views 54084
1700 de oferte de angajare la Tîrgul locurilor de muncă
09 octombrie 2017, 15:00 Realitatea moldovenească views 54084

1700 de oferte de angajare la Tîrgul locurilor de muncă

Peste 1700 de locuri de muncă vacante vor fi expuse în perioada 12-18 octombrie la Tîrgul locurilor de muncă din municipiul Chișinău, ediția a XIII-a. În acest an va avea loc și Târgul on-line al locurilor de muncă. Astfel, candidații pot aplica la un post de muncă dorit chiar de acasă.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, tîrgul virtual va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md și întrunește 43 de angajatori. Persoanele care caută un loc de muncă vor avea posibilitatea să aplice direct CV-ul pentru acesta.

Tîrgul locurilor de muncă oferă oportunități de carieră pentru diferite categorii sociale: persoanele fără un loc de muncă, veterani, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe locul de muncă, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti sau cei care nu deţin o profesie/meserie.

Pe platoul Tîrgului vor fi amplasate posturi de auto-informare electronică, care vor oferi posibilitatea accesarea gratuită a canalelor de informare despre locurile vacante, gestionate de ANOFM: portalul locurilor de muncă vacante www.angajat.md și platforma Tîrgului on line www.e-angajare.md.

Cei care sînt în căutarea unui loc de muncă sînt așteptați pe 12 octombrie, între orele 10.00-15.00, în incinta Centrului de Cultură şi Istorie Militară, municipiul Chișinău, str. Tighina, 47, precum și să acceseze Târgul on-line al locurilor de muncă disponibil pe platforma www.e-angajare.md.

Sursa: ipn.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
1011 locuitori

Puţintei este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Puţintei, Dişcova și Vîprova. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Orhei și la 50 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1011 locuitori. Satul Puțintei a fost menționat documentar în anul 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.