21 iunie 2017, 14:15 Realitatea moldovenească views 5051
Șoferii cu mașinile înmatriculate în străinătate, somați să achite vinieta
21 iunie 2017, 14:15 Realitatea moldovenească views 5051

Șoferii cu mașinile înmatriculate în străinătate, somați să achite vinieta

Șoferii cu mașinile înmatriculate în străinătate sînt îndemnați să achite vinieta pentru toată perioada aflării acestora pe teritoriul Republicii Moldova în scopul evitării penalităților.

La 30 iunie 2017 expiră termenul de 180 de zile de aflare pe teritoriul Republicii Moldova al mijloacelor de transport cu numere de inmatriculare străine.

În cazul unităților de transport introduse pe teritoriul țării de către persoane fizice cu domiciliul în orice alt stat și care deține permis de conducere în țara în care își are domiciliul, declarate prin acțiune, acestea se pot afla pe teritoriul țării pe un termen mai mare de 180 de zile cu achitarea taxei de 180 de euro, pentru fiecare perioadă consecutivă de 180 de zile, inclusiv pentru perioadele incomplete ce urmează.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

soferi , vinieta

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1568
Populația:
758 locuitori

Hîrceşti este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Veveriţa, Hîrceşti, Drujba și Leordoaia. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Ungheni și la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 758 de oameni. Satul Hîrcești a fost menționat documentar în anul 1568.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.