17 februarie 2017, 11:00 Realitatea moldovenească views 6601
O universitate din Chișinău oferă cursuri gratuite de limba maghiară
17 februarie 2017, 11:00 Realitatea moldovenească views 6601

O universitate din Chișinău oferă cursuri gratuite de limba maghiară

Dorești să înveți o limbă străină? Atunci ai șansa de a învăța gratuit limba maghiară. ULIM anunță înscrierea la cursuri gratuite de limba maghiară, predate de Maria Cservak, studentă masterandă în cadrul Facultății de Filologie a Universității din Debrecen, originară din Ungaria.

Tînăra profesoară a acumulat experiența predării la Institutul Maghiar „Balassi" din Moscova și se află în program de mobilitate, în scop de studii, la ULIM, ca bursieră „Erasmus+".

Doritorii se pot înregistra pînă pe 19 februarie curent. Pentru înscriere, trebuie completat formularul de participare și trimis la următoarea adresă de e-mail: cci@ulim.md. Prima întîlnire cu toți solicitanții înscriși va avea loc pe 20 februarie, la ora 16:00, la Centrul Britanic (aula 304, etajul III).

Pentru mai multe detalii, tel. de contact: 022 20 59 21.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

limba , curs , studii , Ungaria

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
4240 locuitori

Ermoclia este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Ermoclia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Ștefan Vodă și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4240 de oameni. Satul Ermoclia a fost menționat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.