19 ianuarie 2012, 11:58 Realitatea moldovenească views 4552
19 ianuarie 2012, 11:58 Realitatea moldovenească views 4552

România a închis frontiera cu Republica Moldova?


Foto: mediafax.ro

Potrivit publika.md sute de maşini stau la coadă de la ora trei noaptea şi aşteaptă să treacă frontiera prin vama Leușeni-Albița. Vameşii români nu le-au oferit călătorilor nicio explicaţie privind reţinerea fluxului de maşini.

Fiind solicitați de moldovenii.md, unii analiști au făcut legatură între acest eveniment și protestele care s-au desfășurat în fata ambasadei României de la Chișinau.

Amintim că pe parcursul ultimelor zile mai multe grupuri de tineri au protestat în fața ambasadei României de la Chișinău în legătură cu accidentul de la vama Giurgulești-Galați, unde a fost împușcat un tînăr din Republica Moldova.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1794
Populația:
2816 locuitori

Cania este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Iepureni și Cania. Localitatea se află la distanța de 2 km de orașul Cantemir și la 118 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2816 oameni. Satul Cania a fost menționat documentar în anul 1794.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.