17 ianuarie 2012, 11:27 Realitatea moldovenească views 3590
17 ianuarie 2012, 11:27 Realitatea moldovenească views 3590

Lupu neagă existenţa unui acord secret, semnat cu Dodon şi Greceanîi

Liderul Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, evită să spună dacă a semnat un acord cu deputaţii neafiliaţi Igor Dodon şi Zinaida Greceanîi, prin care se angajează să o susţină pe ultima la alegerile prezidenţiale.

”Despre ce document vorbiţi? Aţi văzut un asemenea document? Toate discuţiile la acest subiect le facem după ce documentul va fi pus pe masă”, a spus liderul democrat în cadrul unei emisiuni la PRO TV.


Foto: moldnews.md


Anterior, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a anunţat despre existenţa unui acord prin care PDM şi PLDM se angajau s-o susţină pe Greceanîi la alegeri, acesta fiind semnat de liderii celor două formaţiuni.

”Dacă domnul Filat a vorbit, atunci să-l aducă şi să-l pună pe masă”, a remarcat Lupu.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1783
Populația:
1701 locuitori

Cobusca Nouă este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Cobusca Nouă este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Anenii Noi și la 39 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1701 oameni. Satul Cobusca Nouă a fost menționat documentar în anul 1783.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.