12 ianuarie 2012, 23:59 Realitatea moldovenească views 3997
12 ianuarie 2012, 23:59 Realitatea moldovenească views 3997

Marian Lupu își menține opinia și convoacă sesiunea extraordinară a parlamentului

După ședința Сonsiliului AIE din 12 ianuarie Marian Lupu a declarat că respectă decizia Curții Constituționale, dar își păstrează poziția pe care a exprimat-o anterior, că în acțiunea de arătare a  buletinelor nu vede nimic neconstituțional.

În aсeste сondiții, pe data de 15 ianuarie președintele legislativului Marian Lupu convoacă sesiunea extraordinară a parlamentului. Potrivit lui, deputații vor lua act de invalidarea alegerilor și vor stabili o nouă dată a alegerilor șefului statului, de asemenea vor anula deciziile anterioare privitoare la alegeri, care au fost declarate la 12 ianuarie de Curtea Constituțională, ilegale.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
2780 locuitori

Lărguţa este un sat şi comună din raionul Cantemir. Lărguţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cantemir și la 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2780 de oameni. Satul Lărguţa a fost menționat documentar în anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.