22 februarie 2016, 14:16 Realitatea moldovenească views 4975
Încă doi candidați la funcția de guvernator al BNM și-au depus dosarele
22 februarie 2016, 14:16 Realitatea moldovenească views 4975

Încă doi candidați la funcția de guvernator al BNM și-au depus dosarele

Astăzi este ultima zi de depunere a dosarelor la concursul pentru funcția de guvernator al Băncii Naționale. Pînă la această oră, patru candidați s-au înscris în concurs.

Astăzi, candidații Sergiu Cioclea și Serghei Melnik și-au depus dosarele. Sergiu Cioclea are o experiență de peste 17 ani în sectorul financiar-bancar și deține triplă cetățenie – moldovenească, română și franceză. Pînă în 2015, acesta s-a aflat în fruntea Departamentului Finanțe Corporative al unei bănci din Federația Rusă.

Cel de-al doilea candidat, Serghei Melnik, este din 2004 președinte al unei companii de consultanță corporativă. Conform datelor prezentate în CV, acesta are peste 20 de ani de expe¬riență de lucru peste hota¬rele țării.

Precizăm că astăzi, la ora 17.00, expiră termenul de depunere a dosarelor la concursul de suplinire a funcției de guvernator al BNM.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

BNM , guvernator , candidat , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1901
Populația:
57 locuitori

Buneţi este un sat din cadrul comunei Tohatin, municipiul Chișinău. Satul are o suprafaţă de circa 0.64 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 4.70 km. Localitatea se află la distanța de 6 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 57 de oameni. Satul Buneți a fost înființat în anul 1901.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.