17 februarie 2016, 11:22 Realitatea moldovenească views 7294
Pantofii moldovenești ajung la Rome Fashion Week (Foto)
17 februarie 2016, 11:22 Realitatea moldovenească views 7294

Pantofii moldovenești ajung la Rome Fashion Week (Foto)

Fiecare brand își dorește recunoaștere internațională, iar Irka Shoes, nume pertinent pe piața din Republica Moldova în producția de pantofi la comandă, dorește să cucerească vestul. Irina Calancea, creatoarea brand-ului Irka Shoes, va participa la Roma Fashion Week, festival de modă de prestigiu din Italia, ce va avea loc între 17 și 19 februarie 2016. Designer-ul va prezenta o colecție specială de pantofi, cu care dorește să demonstreze calitatea lucrului românesc bine făcut.

Cu experiență în participarea la festivaluri de modă din România și Republica Moldova, Irina Calancea, creatoarea brand-ului, consideră că participarea la Rome Fashion Week este un pas spre recunoașterea internaționață și extinderea Irka Shoes.

Criteriile de selecție la festivalul Italian au fost calitatea produselor, popularitatea designerului și potențialul de vânzare al brand-ului într-un oraș european cunoscut, cu tradiție în modă. Colecția Irinei va defila în a doua zi a festivalului și va aduce în atenție un concept de pantofi de show. În cadrul prezentării Irka Shoes, rochiile Izabela Măndoiu, creator vestimentar român, vor completa ținutele modelelor italiene. Manechinele vor fi înfrumusețate de către Cristina Calancea, stilist și Make Up Artist.

„Sunt entuziasmată că am fost acceptată la Rome Fashion Week și că voi arăta italienilor că și noi știm să facem produse de calitate, cu bun gust. Italia este cunoscută pentru standarde înalte de fashion, mai ales în ceea ce privește calitatea, de aceea folosesc în producția Irka Shoes piele din Italia. Încă din primul an de activitate, lucrările mele au fost apreciate la nivel internațional în țări ca Rusia, Spania, Portugalia, Ucraina, Grecia, sper să fac impresie bună și italienilor", a declarat Irina Calancea.

Evenimentul se va desfășura pe durata a trei zile, 17, 18 și 19 februarie, la Hotelul Capanelle din Roma, orele 19.30 și va beneficia de spațiu de emisie pe Fashion TV International. Colecția primăverii 2016, „Cenușăreasa Urbană", se adresează femeii moderne independente, care apreciază stilul, calitatea, eleganța și confortul.

„Colecția accentuează importanța pe care femeia o acordă pantofilor în zilele noastre. Cenusăreasa urbană nu își mai pierde pantoful, ci, îl folosește în avantajul său, pentru un plus de feminitate și farmec. Pasionată de pantofi, Cenusăreasa contemporană valorifică pantofii de calitate și achiziționează noi perechi pentru a-și face o bucurie", explică Irina Calancea.

Irka Shoes este un brand de încălţăminte autohton dedicat atât femeilor cât şi bărbaţilor. Cu o vechime de 5 ani pe piață, brand-ul este cunoscut în România și Republica Moldova. Autoarea, dar și designerul brandului este Irina Calancea.

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

designer , încălţăminte , Roma , moda

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
1404 locuitori

Găuzeni este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Găuzeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 20 km de orașul Șoldănești și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1404 oameni. Prima atestare documentară a satului Găuzeni datează din 12 aprilie 1620.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.