05 februarie 2016, 16:34 Realitatea moldovenească views 6478
Lactatele produse în Moldova s-ar putea ieftini
05 februarie 2016, 16:34 Realitatea moldovenească views 6478

Lactatele produse în Moldova s-ar putea ieftini

Lactatele produse în Republica Moldova s-ar putea ieftini. Iniţiativa aparţine Ministerului Economiei şi survine pe fundalul încercărilor de a susţine producătorii autohtoni şi a-i proteja de concurenţa neloială.

Astfel, autorităţile planifică, în cel mult două săptămâni, să introducă taxe pentru importul lactatelor din Ucraina, iar acest lucru va avea ca efect scăderea costurilor la producţia autohtonă de lactate.

Noile măsuri vor fi luate după ce responsabilii de la instituţia de profil vor elabora un studiu în care vor demonstra că lactatele importate din Ucraina s-au scumpit, în ultima perioadă, cu aproximativ 15%.

Sursa: rtr.md

Cuvinte cheie:

lapte , produse , preţ

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
8 locuitori

Ghizdita este loc.st.c.f. din comuna Fîntînița, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Drochia și la 175 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 8 oameni. Loc.st.c.f. Ghizdita a fost înființată la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.