14 decembrie 2011, 15:29 Realitatea moldovenească views 3732
14 decembrie 2011, 15:29 Realitatea moldovenească views 3732

Smirnov a pierdut. CEC din Transnistria a publicat rezultatele preliminare ale alegerilor

Astăzi, la Tiraspol, Comisia Electorală Centrală a republicii nerecunoscute a anunţat rezultatele preliminare ale alegerilor prezidenţiale, care au avut loc pe 11 decembrie. Evgheni Şevciuk a acumulat 38,53% din voturi, Anatoli Kaminski – 26,48, Igor Smirnov – 24,82%.

Astfel, datele preliminare, publicate ieri în unele mass-media, s-au dovedit a fi o copie a datelor CEC.

În cazul în care CEC va recunoaşte rezultatele alegerilor, pe Igor Smirnov îl va succeda în postul de lider al regiunii transnistrene, fie Şevciuc, fie Kaminski. Cei doi vor concura pentru preşedinţie în turul doi.

Decizia finală cu privire la plîngerea depusă de către un reprezentant al taberei lui Igor Smirnov cu privire la încălcări în mersul alegerilor va fi anunţată în altă zi.


Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1790
Populația:
5014 locuitori

Tomai este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Comuna Tomai este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de municipiul Comrat și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 5014 locuitori. Satul Tomai a fost menționat documentar în anul 1790.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.