21 august 2015, 10:04 Realitatea moldovenească views 6475
Streleţ s-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei
21 august 2015, 10:04 Realitatea moldovenească views 6475

Streleţ s-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei

Premierul Valeriu Streleţ a avut o întâlnire cu ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametşin. Diplomatul rus l-a felicitat pe Streleţ cu prilejul numirii în funcţie şi i-a transmis un mesaj de felicitare din partea omologului rus, Dmitri Medvedev, cu ocazia sărbătorii naţionale a Republicii Moldova - „Ziua Independenţei".

Potrivit ambasadorului rus, după convorbirea telefonică a celor doi şefi de guvern, din 14 august curent, „părţile urmează să întreprindă acţiuni pentru reluarea activităţii Comisiei interguvernamentale pentru cooperare economică, în această toamnă, ceea ce ar permite identificarea unor soluţii reciproc acceptabile pentru anularea barierelor în relaţiile comercial-economice dintre cele două ţări."

Sursa: jurnal.md

Cuvinte cheie:

Moldova , Rusia , comert , economie , Valeriu Streleț

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1965
Populația:
514 locuitori

Socoleni este un sat din cadrul oraşului Anenii Noi, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Anenii Noi și la 38 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 514 locuitori. Satul Socoleni a fost înființat în anul 1965.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.