19 iunie 2015, 14:32 Realitatea moldovenească views 5516
Instituțiile de învățămînt sînt încurajate să ofere propuneri de proiecte în cadrul Programului Erasmus+ (VIDEO)
Foto: facebook.com
19 iunie 2015, 14:32 Realitatea moldovenească views 5516

Instituțiile de învățămînt sînt încurajate să ofere propuneri de proiecte în cadrul Programului Erasmus+ (VIDEO)

Pe data de 12 iunie a fost lansat oficial un apel suplimentar pentru propuneri de proiecte Erasmus+ în cadrul Acţiunii Cheie 1 – International Credit Mobility (ICM).

Pentru a putea beneficia de această şansă, Ministerul Educației al R. Moldova recomandă instituțiilor de învățămînt superior să identifice instituţii de învăţămînt superior din țările participante în program (în special Marea Britanie, Franţa, Olanda, Belgia, Suedia, Irlanda, Danemarca, Austria) în scopul creării de parteneriate în cadrul proiectelor ICM.

În acest sens, instituțiile de învățămînt superior din țară sînt încurajate să beneficieze de această oportunitate și să se implice oferind propuneri de proiecte în cadrul Programului Erasmus+.

Sursa: edu.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1457
Populația:
525 locuitori

Pîrliţa este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pîrliţa și Vanţina. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Soroca și la 153 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 525 de oameni. Satul Pîrlița a fost menționat documentar în anul 1457.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.