01 august 2014, 12:15 Realitatea moldovenească views 8744
Din august pe străzile Chișinăului vor circula mai multe troleibuze şi autobuze
01 august 2014, 12:15 Realitatea moldovenească views 8744

Din august pe străzile Chișinăului vor circula mai multe troleibuze şi autobuze

Numărul autobuzelor şi troleibuzelor care deservesc locuitorii capitalei va fi majorat după ce municipalitatea a anulat mai multe rute de microbuz. Acest lucru se va întîmpla începînd cu luna august curent, cînd Parcul urban de Autobuze din Chişinău va fi suplinit cu cinci unităţi noi.

Potrivit Radio Moldova Actualități, pînă la sfîrșitul anului curent urmează să fie puse în uz și alte 20 de troleibuze.

Amintim că, începînd cu 25 august curent, itinerarul rutelor de microbuz din municipiul Chișinău va fi modificat. Potrivit autorităților municipale, decizia de modificare a rutelor de transport public a fost luată pentru excluderea dublării liniilor de microbuz cu cele de troleibuz şi autobuz şi în baza studiului de consultanţă asupra Proiectului „Strategia de dezvoltare a transportului public în municipiul Chişinău pentru anii 2014 – 2025".

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

transport public , Chisinau , primaria

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1594
Populația:
1083 locuitori

Condrăteşti este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Curtoaia și Condrăteşti. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Ungheni și la 95 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1083 de oameni. Satul Condrătești a fost menționat documentar în anul 1594.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.