07 iulie 2014, 09:39 Realitatea moldovenească views 8661
De azi încep controale în pieţele din capitală
Foto: tv7.md
07 iulie 2014, 09:39 Realitatea moldovenească views 8661

De azi încep controale în pieţele din capitală

Inspectoratul Fiscal de Stat anunţă că din data de 7 iulie, va iniţia controale fiscale în pieţele din Chişinău. Controalele vor fi efectuate împreună cu reprezentanţii Direcţiei generale, comerţ, alimentaţie publică şi prestări servicii şi ai Direcţiei Poliţie.

Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, Serviciul Fiscal de Stat nu are ca scop sancţionarea contribuabililor, ci instituirea unui cadru unitar al relaţiilor de parteneriat, în raport cu mediul de afaceri şi cetăţeni, bazat pe încredere şi susţinere reciprocă. În opinia inspectorilor fiscali, o astfel de abordare va reduce considerabil cazurile de încălcare a legislaţiei fiscale şi respectiv, a numărului sancţiunilor aplicate agenţilor economici.

Administratorii pieţelor au fost chemaţi să prevină şi să evite activitatea neînregistrată şi li s-a acordat termen rezonabil pentru efectuarea inventarierii comercianţilor ce activează pe teritoriul pieţei subordonate.

Sursa: tv7.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , piata , comert , alimentatie , calitate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1554
Populația:
3427 locuitori

Gura Bîcului este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Este amplasat la o distanță de 35 km de orașul Anenii Noi și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3427 de oameni. Prima atestare documentară a satului (cu numele Davidova) datează din anul 1554.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.