18 iunie 2014, 11:27 Realitatea moldovenească views 11351
18 iunie 2014, 11:27 Realitatea moldovenească views 11351

PayPal devine accesibil în Moldova


Foto: webasyst.net

PayPal devine accesibil şi pentru cetăţenii din Republica Moldova. Începînd de astăzi, toţi doritorii vor avea posibilitatea să-şi creeze un cont PayPal şi să facă cumpărături pe sutele de site-uri compatibile cu acest serviciu. Iniţial, noul serviciu va oferi funcţionalitatea doar de a trimite bani pentru ca toţi consumatorii să plătească pentru bunuri şi servicii.

În această săptămînă PayPal a  intrat pe piaţa a 10 state, printre care şi Republica Moldova. Pe site-ul oficial al companiei,  Moldova este în blocul ţărilor din care  face parte şi Romînia. În acelaşi timp, în tabelul de plăţi pentru diferite ţări, Moldova este menţionată în categoria Europe II. În cazul în care comisionul menţionat pentru Europe II va fi menţinut, ţara noastră va face parte final din acest bloc, ar urma să fie perceput 1% comision pentru transferurile prin intermediul PayPal.
 
Noul serviciu va oferi alternative de plată on-line pentru consumatori prin intermediul telefoanelor mobile sau PC-uri. 
  
În prezent, peste 148 de milioane de persoane din întreaga lume utilizează PayPal.  

Sursa: tv7.md

Cuvinte cheie:

Moldova , sistem , internet , bani , servicii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1518
Populația:
1416 locuitori

Morozeni este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Morozeni și Breanova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Orhei și la 66 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1416 oameni. Satul Morozeni a fost menționat documentar în anul 1518.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.