13 mai 2014, 16:45 Realitatea moldovenească views 10346
La Chișinău și-a început lucrările “Moldova ICT Summit 2014”
Foto: moldpres.md
13 mai 2014, 16:45 Realitatea moldovenească views 10346

La Chișinău și-a început lucrările “Moldova ICT Summit 2014”

Cel mai important eveniment din domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor al anului, "Moldova ICT Summit 2014", şi-a început astăzi lucrările la Chişinău cu o reuniune guvernamentală la care au participat membri ai Executivului şi Parlamentului, ambasadori, parteneri de dezvoltare, top manageri din sectorul IT, experţi din ţară şi de peste hotare, exponenţi ai mediului academic şi ai societăţii civile, transmite MOLDPRES.

Reuniunea se va desfăşura în perioada 13-15 mai, fiind focusată pe dezvoltarea competitivităţii sectorului TIC, încurajarea inovaţiei şi promovarea IT în calitate de factor determinant al dezvoltării economice durabile.

Programul Summit-ului prevede mai multe sesiuni tematice, la care speakeri locali şi internaţionali, reprezentanţi ai unor companii cu renume, vor împărtăşi experienţe de succes, viziuni inovatoare şi bune practici de dezvoltare a unei societăţi informaţionale moderne bazate pe cunoaştere.

"Moldova ICT Summit 2014" este organizat pentru a cincea oară consecutiv de către Ministerul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, Asociaţia Naţională a Companiilor Private din Domeniul TIC şi Proiectul USAID CEED II, în parteneriat cu alte agenţii guvernamentale şi companii private.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

forum , summit , Chisinau , tehnologie , business

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1875
Populația:
135 locuitori

Greceni este un sat din cadrul comunei Burlăceni, raionul Cahul. Satul este situat la distanța de 58 km de orașul Cahul și la 130 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 135 de oameni. Localitatea Greceni este atestată documentar în anul 1875, fiind înființată pe lîngă o stație de cale ferată.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.