31 decembrie 2013, 10:35 Realitatea moldovenească views 11149
31 decembrie 2013, 10:35 Realitatea moldovenească views 11149

Peste 300 de mii de persoane au traversat frontiera R. Moldova în şapte zile


Foto: trm.md

Peste 100 de persoane au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova. Potrivit Poliţiei de Frontieră, cazurile au fost documentate în perioada 23 - 29 decembrie.

Astfel, angajaţii Poliției de Frontieră au depistat şi reţinut 31 de persoane care au încălcat regimul zonei de frontieră și cel din punctele de trecere, iar alte patru persoane au prezentat documente false. Între 23 şi 29 decembrie au fost înregistrate două cazuri de trecere ilegală peste frontiera de stat a bunurilor materiale.

Potrivit Poliției de Frontieră, nu a fost autorizată trecerea frontierei de stat a 44 de persoane și a două mijloace de transport. Motivele de neautorizare a trecerii frontierei rămîn aceleași și anume: document nevalabil, termen expirat al documentului, necorespundere cu statutul punctului de trecere a frontierei de stat.

În perioada de referință, frontiera de stat a fost traversată de peste 320 de mii de persoane, iar traficul mijloacelor de transport a înregistrat un flux de 66 de mii de unităţi.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

frontiera , Moldova , sarbatoare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
înc. sec. XX
Populația:
186 locuitori

Novaia Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Mănoileşti, raionul Ungheni. Satul Novaia Nicolaevca este situat la o distanță de 10 km de orașul Ungheni și la 98 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 186 de oameni. Satul Novaia Nicolaevca a luat naștere la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.