Mergi spre compartimentul: Copiilor
13 noiembrie 2013, 15:27 Copiilor views 7234
13 noiembrie 2013, 15:27 Copiilor views 7234

Tinerii muzicieni din Moldova și Transnistria evoluează pe aceeași scenă

Foto: nr2.ru

Tinerii muzicieni din Moldova și Transnistria au luat parte la concertul de muzică clasică, interpretînd lucrările compozitorului rus Piotr Ceaikovski. Potrivit " Novii Reghion ", evenimentul a avut loc la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici" din Chișinău.

Concertul "Farmecul muzicii lui Ceaikovski" a fost unul dintre cele 10 de concerte care au loc în cadrul programului "Sprijin pentru măsurile de consolidare a încrederii ", sub egida și cu sprijinul financiar al UE și PNUD.

Trei concerte comune au avut loc la Chișinău, Tiraspol și Rîbnița. Timp de șase luni pe ambele maluri ale Nistrului vor avea loc încă șase concerte, la care vor participa peste 100 de copii și tineri talentați, precum și 400 de profesori și muzicieni profesioniști din Republica Moldova și Transnistria.

Sursa: nr2.ru

Cuvinte cheie:

muzica , talent , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
204 locuitori

Clişcăuţi este un sat din cadrul comunei Hincăuţi, raionul Edineţ. Satul Clişcăuţi se află într-o regiune de coline de cîmpie, la o distanţă de 18 km de oraşul Edineţ şi la 228 km de oraşul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 204 locuitori. Satul Clișcăuți a fost întemeiat în anul 1905.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.