Mergi spre compartimentul: Copiilor
29 august 2013, 10:19 Copiilor views 5587
29 august 2013, 10:19 Copiilor views 5587

Tinerii moldoveni vor beneficia de stagii în Polonia


Foto: barouhunedoara.ro

Tinerii din Republica Moldova pot efectua stagii de practică şi de formare profesională în instituţiile guvernamentale din Polonia.

Programul „Burse de cercetare și experiență” este dedicat persoanelor rezidente în următoarele țări: Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Georgia, Moldova, Ucraina și Rusia, informează trm.md.

Eligibili pentru aceste burse sunt tinerii care au studii superioare complete și cunosc limba engleză sau poloneză, acestea fiind limbile în care se vor ține prelegerile academice.

Subiectul de cercetare în cadrul stagiului ar trebui să includă unul din următoarele domenii: economie și management, administrație publică, administrarea afacerilor, drept, științe sociale, științe politice și relații internaționale, politica de dezvoltare și ajutorul umanitar.

Bursierii care vor petrece în Polonia între două și șase luni, vor primi o subvenție lunară în valoare de 2000 PLN, ceea ce constituie aproape 8000 de lei.

Cuvinte cheie:

tineret , Polonia , studii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1880
Populația:
450 locuitori

Hîrtop este un sat din cadrul comunei Plopi, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Cantemir și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 450 de locuitori. Satul Hîrtop a fost înființat în anul 1880.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.