Mergi spre compartimentul: Copiilor
02 aprilie 2013, 09:18 Copiilor views 6077
02 aprilie 2013, 09:18 Copiilor views 6077

Moldovencele din Bender, premiante ale festivalului " Parisul adună prietenii "

Moldovencele din Bender Ecaterina Bordan și Vasilisa Bragarenco au devenit premiante la Festivalul Concurs  Internațional anual "Parisul adună prietenii. Talentele în Paris ", care a avut loc în Franța între 23 martie1 aprilie.

Potrivit "Novii reghion", Bordan a ocupat locul doi la categoria "vocal de estradă" în grupul de vîrstă 10 - 19 ani, iar Bragarenco – loc întîi la categoria "coregrafie".

Participantele la concurs au relatat că în cadrul festivalului au participat 25 de volective artistice de copii și 30 de interpreți din Portugalia, Bulgaria, Grecia, Macedonia, țările CSI. Juriul festivalului a inclus specialiști în cultură și artă din Franța, Germania, Rusia, Ucraina, Slovacia, Ungaria, Republica Cehă și alte țări.

Cuvinte cheie:

copii , educatie , premiu , concurs , Festival , Bender

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1715
Populația:
225 locuitori

Rîngaci este un sat din cadrul comunei Cepeleuţi, raionul Edineţ. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Edineț și la 234 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 225 de oameni. Satul Rîngaci a fost menționat documentar în anul 1715.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.