Mergi spre compartimentul: Copiilor
12 iunie 2021, 13:30 Copiilor views 3826
A fost dat startul înregistrării la tabăra parlamentară online
12 iunie 2021, 13:30 Copiilor views 3826

A fost dat startul înregistrării la tabăra parlamentară online

A fost dat startul înregistrării participanților la Tabăra parlamentară online, dedicată copiilor cu vîrsta cuprinsă între 10-18 ani. Înregistrarea la tabără are loc pe pagina oficială de facebook a Parlamentului Republicii Moldova și va dura pînă pe 20 iunie curent.

Evenimentul se va desfășura în perioada 28 iunie – 2 iulie și va include sesiuni pentru trei categorii de vîrstă: 10-12 ani, 13-15 ani și 16-18 ani. Programul se va axa pe istoria celor 30 de ani de Independență a țării și ai Parlamentului, normele constituționale pe înțelesul copiilor, subiecte de actualitate în contextul pandemiei, precum și activități interactive de comunicare.

Invitați speciali vor fi deputații, Avocatul poporului pentru drepturile copilului, conducerea Secretariatului Parlamentului, precum și specialiști din diverse domenii care vor împărtăși din activitatea și experiența lor.

Participanții vor vizita virtual clădirea Legislativului, vor concura în cadrul laboratorului de idei, vor răspunde la întrebările quizz-urilor, iar cei mai activi vor avea parte de surprize.

Prima ediție a taberei s-a desfășurat în perioada 15 iunie – 3 iulie 2020, întrunind peste 70 de copii și tineri, din diferite raioane ale țării.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

parlament , copii , tabără

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1527
Populația:
2002 locuitori

Pohoarna este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Pohoarna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 29 km de orașul Șoldănești și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2002 oameni. Prima mențiune documentară a satului Pohrebea datează din anul 1527.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.