Mergi spre compartimentul: Copiilor
31 martie 2019, 13:00 Copiilor views 18125
Donează o jucărie copiilor internați în secţia de Oncohematologie
31 martie 2019, 13:00 Copiilor views 18125

Donează o jucărie copiilor internați în secţia de Oncohematologie

O asociaţie de la noi a lansat un proiect destinat micuţilor aflaţi în suferinţă. Copiii diagnosticaţi cu leucemie primesc de la voluntari cîte un cadou după fiecare şedinţă de chimioterapie.

Darurile se păstrează în aşa-numita „Cutie a Curajului”, de unde micii pacienţi îşi pot alege jucăriile preferate. Jucăriile sînt oferite de voluntarii Asociaţiei obşteşti „Viaţa fără leucemie”.

„Ca să funcţioneze jocul, cutia trebuie umplută permanent cu jucării. Copii sînt mulţi şi fac proceduri în fiecare zi. Să o completeze poate orice doritor”, a spus fondatorul organizaţiei Viaţa fără leucemie, Elena Ermolaeva.

Iniţiativa este salutată de medici, care confirmă că micuţii suportă mai ușor suferinţa, datorită cadourilor. În secţia de Oncohematologie sînt internaţi 19 copii cu diferite forme de leucemie. Iniţiatorii proiectului fac apel către oamenii de bună credinţă să doneze jucării pentru aceşti micuţi. Acestea trebuie să fie obligatoriu noi.

Aflați cum puteți dona jucării pentru copii accesînd pagina de facebook Asociatia Obsteasca „Viata fara leucemie”

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

cadouri , jucării , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
30 locuitori

Grinăuți este stație de cale ferată din raionul Ocniţa, în componența comunei Dîngeni. Se află la distanța de 22 km de orașul Ocnița și la 231 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia localității constituia 30 de oameni. Stația de cale ferată Grinăuți a fost înființată la finele secolului XIX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.