Mergi spre compartimentul: Copiilor
23 februarie 2019, 16:30 Copiilor views 20156
Care tipuri de operaţii la copii vor fi acoperite de CNAM
23 februarie 2019, 16:30 Copiilor views 20156

Care tipuri de operaţii la copii vor fi acoperite de CNAM

Copiii cu deformări ale coloanei vertebrale şi ale cutiei toracice vor beneficia de operaţii de corecţie anatomică, acoperite financiar din fondurile asigurării obligatorii de asistenţă medicală.

Compania Naţională de Asigurări în Medicină (СNAM) spune că va finanţa, în acest an, în premieră zece operaţii în cadrul noului program special „Corecţie anatomică a coloanei vertebrale şi a cutiei toracice".

Suma contractată de CNAM pentru intervenţiile sus-menţionate, inclusiv consumabilele necesare, este de peste 507.000 de lei.

Aceste operaţii vor fi efectuate la Institutul Mamei şi Copilului.

Sursa: moldpres.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1765
Populația:
2652 locuitori

Hîrjău (Erjovo) este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. În componența comunei intră satele Sărăței, Hîrjău și Mihailovca Nouă. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Rîbnița și la 103 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 2652 de oameni. Satul Hîrjău a fost menționat documentar în anul 1765.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.