Mergi spre compartimentul: Copiilor
26 august 2016, 11:45 Copiilor views 61208
Elevii unui liceu din capitală renunță la florile de 1 septembrie
26 august 2016, 11:45 Copiilor views 61208

Elevii unui liceu din capitală renunță la florile de 1 septembrie

După ce profesorii Liceului „Dimitrie Cantemir" din Bălți au hotărît să renunțe la florile cumpărate de elevi cu ocazia zilei de 1 septembrie pentru a salva viața unui elev din instituție, și Liceul „Constantin Negruzzi" a decis să urmeze exemplu, notează ZUGO.

Conducerea Liceului „Constantin Negruzzi" a hotărît să ajute un elev din Liceul „Pro Succes", Eugen Rusnac, aceasta deși cei din instituția în cauză au renunțat la idee.

„Instituția Publică Liceul Teoretic „C. Negruzzi" își îndeamnă elevii să renunțe la flori pentru profesori, iar banii eventual planificați pentru procurarea acestora, să fie donați elevului din clasa a X-a din LT „Pro-Succes", Eugen Rusnac, care a suferit o traumă gravă și necesită urgent o intervenție chirurgicală complicată la coloana vertebrală.

Banii vor fi colectați pe 1 septembrie 2016 în boca de la intrarea în liceu. Rugăm ca fiecare elev ce va citi acest mesaj, să-și anunțe colegii, ca să putem contribui la însănătoșirea lui Eugen", este mesajul administrației Liceului Teoretic „Constantin Negruzzi".

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

elevi , liceu , flori

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1773
Populația:
1150 locuitori

Rediul Mare este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Rediul Mare este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Dondușeni și la 228 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1150 de oameni. Satul Rediul Mare a fost menționat documentar în anul 1773.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.