Mergi spre compartimentul: Copiilor
08 iulie 2016, 14:45 Copiilor views 4600
Programul estival „Rucsacul de vacanţă” este în plină desfăşurare
08 iulie 2016, 14:45 Copiilor views 4600

Programul estival „Rucsacul de vacanţă” este în plină desfăşurare

Programul estival „Rucsacul de vacanţă", lansat în premieră de Biblioteca Municipală „B.P. Haşdeu", este în plină desfăşurare. În fiecare zi a săptămânii, în toate filialele Bibliotecii Municipale se desfăşoară activităţi interesante pentru copii, astfel încât pe perioada verii, elevii să-şi petreacă timpul într-un mod productivi.

La filiala „Ovidius" a Bibliotecii Municipale „B.P. Hașdeu" în fiecare zi e forfotă mare. Chiar dacă sunt în vacanță, o mulțime de copii merg la bibliotecă pentru aș petrece timpul într-un mod deosebit.

„Pentru sezonul estival biblioteca a pregătit un program de divertisment pentru copii, numit „Rucsacul de vacanță". În fiecare zi copii au parte de activități inedite. Luni este Ziua lecturii. Copii citesc în voce tare texte de cultură generală, proză, poezie. Marți este Ziua tehnologiilor informaționale. Ziua de miercuri este dedicată poveștilor, iar joi e Ziua jocurilor. Duminică este Ziua creativității, zi în care copii sunt provocați să confecționeze obiecte din diverse materiale și să participe la diferite activități interesante", a menționat directoarea filialei „Ovidius", Liuba Ciobanu.

Programul estival „Rucsacul de vacanță" se desfășoară în perioada 13 iunie-14 august, în toate filialele Bibliotecii Municipale „B.P. Hașdeu". În acest fel, inițiatorii programului își propun să dezvolte creativitatea și gustul estetic al copiilor, dar și să contribuie la formarea abilităților de comunicare și la stimularea gândirii logice a tinerilor.

Cuvinte cheie:

copii , program , odihna

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
798 locuitori

Sevirova este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ivanovca și Sevirova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Florești și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 798 de oameni. Satul Sevirova a fost menționat documentar în anul 1803.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.