Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 octombrie 2013, 13:09 Localitaţile Moldovei și diasporei views 7581
13 octombrie 2013, 13:09 Localitaţile Moldovei și diasporei views 7581

În Căuşeni va fi construit un centru modern de tineret şi sport


Foto: moldovenii.md

Locuitorii raionului Căuşeni ar putea beneficia pînă la sfîrşitul anului curent de serviciile unui centru de tineret şi sport. Consiliul Naţional de Coordonare a Dezvoltării Regionale (CNCDR) a decis susţinerea lucrărilor de construcţie necesare. Resursele financiare pentru finalizarea lucrărilor, două milioane de lei, sînt alocate din Fondul Național de Dezvoltare Regională (FNDR), informează trm.md. 

Ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Marcel Răducan, a precizat că decizia de a redistribui banii are drept obiectiv implementarea eficientă a proiectelor și asigurarea valorificării eficiente a mijloacelor financiare din FNDR. 

În primele nouă luni ale anului curent au fost utilizați circa 172 mln. de lei pentru implementarea proiectelor de dezvoltare regională, banii fiind alocați din FNDR și Agenția de cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1854
Populația:
844 locuitori

Semionovca este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Semionovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Ștefan Vodă și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 844 de oameni. Satul Semionovca a fost menționat documentar în anul 1854.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.