Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
19 septembrie 2013, 11:31 Diaspora moldovenească views 14913
19 septembrie 2013, 11:31 Diaspora moldovenească views 14913

Moldoveanul Samir Loghin, în semifinala concursului „Minuta Slavî” (VIDEO)


Foto: moldova.org

Moldoveanul Petru Loghin, cu numele de scenă Samir Loghin, s-a calificat în semifinala show-ului „Minuta Slavî” de la postul de televiziune „Pervîi Kanal” din Rusia, anunță moldova.org.

În concurs, Samir a evoluat cu piesa „Jogi” de Panjabi MC. Tînărul a făcut un show adevărat pe scenă, ieşind cu o limuzină elegantă şi însoțit de o gaşcă de dansatori. 

Juriul s-a arătat impresionat de prestaţia acestuia şi i-a asigurat trecerea mai departe în concurs. Unicul care s-a împotrivit a fost politicianului rus, Vladimir Jirinovski, care a motivat că nu îi plac cântecele indiene.

Sursa: moldova.org

Cuvinte cheie:

concurs , Rusia , show

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1613
Populația:
697 locuitori

Vrăneşti este un sat din cadrul oraşului Sîngerei, raionul Sîngerei. Satul Vrănești este situat la distanța de 5 km de orașul Sîngerei și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 697 locuitori. Prima mențiune documentară a localității datează din anul 1613.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.