Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 noiembrie 2012, 14:17 Diaspora moldovenească views 7451
18 noiembrie 2012, 14:17 Diaspora moldovenească views 7451

MAEIE recomandă cetăţenilor Moldovei să evite călătoriile în Israel

În contextul escaladării crizei recente şi a deteriorării situaţiei de securitate la graniţa dintre Israel şi Fîşia Gaza, Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene a instituit o Celulă de criză, coordonată de Direcţia Generală afaceri consulare. Conform mfa.gov.md Celula de criză va coordona şi va acorda, în comun cu Ambasada Republicii Moldova la Tel-Aviv, asistenţa consulară necesară cetăţenilor Republicii Moldova, inclusiv în cazul unei eventuale părăsiri a zonei.

Avînd în vedere gravitatea situaţiei, Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene recomandă cetăţenilor moldoveni să evite călătoriile de importanţă redusă în Israel, iar celor aflaţi în zona conflictului să manifeste maximă prudenţă.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
38 locuitori

Fedoseevca este un sat din cadrul comunei Carmanova din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Grigoriopol și la 73 km de Chișinău. Populaţia satului Fedoseevca alcătuia 38 de oameni în anul 2006. Satul Fedoseevca a fost înființat în anul 1921.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.