Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
05 mai 2020, 12:05 Diaspora moldovenească views 3933
Încă nouă curse charter pentru repatrierea cețătenilor moldoveni. Detalii
05 mai 2020, 12:05 Diaspora moldovenească views 3933

Încă nouă curse charter pentru repatrierea cețătenilor moldoveni. Detalii

În următoarele două săptămîni, în Republica Moldova, pe calea aeriană urmează să ajungă încă 1670 de cetățeni moldoveni din Franța, Marea Britanie, Italia și Federația Rusă.

MAEIE îndeamnă cetățenii să revină în țară doar prin intermediul curselor autorizate, să se informeze despre zborurile efectuate în scopul repatrierii, exclusiv din surse oficiale, în special de pe pagina web a Autorității Aeronautice Civile (www.caa.md), să consulte reprezentanții Ambasadei sau Consulatului General al Republicii Moldova din țara de reședință în privința procedurilor de repatriere.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

diaspora , Cursă

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1575
Populația:
1449 locuitori

Trebujeni este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Butuceni, Morovaia și Trebujeni. Localitatea se află la distanța de 25 km de oraşul Orhei şi la 71 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1449 de oameni. Satul Trebujeni a fost menționat documentar în anul 1575.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.